Saturday, 31 October 2015

Day 13 : My Regret

Assalamualaikum......

Sesal..
Semua orang ada penyesalan.Ye dok?
Tapi bila kita fikir berkali-kali .Why we need to regret on something what we choose.Mungkin Allah nak tunjuk  sesuatu dekat kita..

Macam aku,time sekolah beria azam kuat nak jadi interior designer.
Menangis  weh nak masuk kelas LK punya pasal.Tup-tup bila dapat tawaran masuk kelas AADH ,.Aku boleh tolak tawaran U dan decide untuk masuk Nursing even aku tak suka bau ubat .


But  i'm happy now with my job starting with spirit of team work.
Thanks ayah!



TQ FOR  DROP HERE!

2 comments:

A'ishah K. said...

saya dulu tolak buat medic untuk ambil geology. tapi rupanya sebab nak jumpa jodoh sekelas. adalah hikmahnya setiap apa yg kita pilih, yg penting buat istikharah dulu apa pun keputusan kita adalah yg terbaik insyaAllah...

Anisah rahim said...

Betul tu.alhamdullilah,Jodoh depan mata :)

Tabung Nufnang #