Thursday, 24 October 2013

Kembar Keith Foo...

Assalamualaikum...


kenal tak siapa dua jejaka yang tampan nie???

         Siapa yang tidak kenal dengan  jejaka yang bernama Keith Foo atau pun lebih popular dengan nama Hadry di dalam slot akasia Love You Mr.Arrogant..*hensem kan?? Bagaimana pula dengan jejaka yang memakai baju hitam tersebut??dia bukan Keith Foo Ok! Dia adalah Matt Dallas..Masih ingat Cerita Kyle XY ???Cerita yang sudah lama di tayangkan di TV3 beberapa  tahun lepas ..*tak silap, sebelum cerita Small Vill lagi kot..

*Kyle terbangun di tengah hutan dalam keadaan bogel dengan pemikiran seperti seorang bayi. Akan tetapi, dia tidak menjadi seorang yang  dewasa tanpa pernah merasakan bagaimana menjadi bayi, anak2 dan dewasa bahkan dia tidak punya tali pusat  & lahir dari bathub..apa yang menariknyer  beliau adalah seorang yang GENIUS.......                                                                                                   

Macam mana dengan penerangan sinopsis Nesa..dah ingat?huhu..Gempak jer entri kali nie kan..well, kata orang tajuk kene gempak baru banyak visitor *betul ker??? Tak payah nak mengada sangat laahh kalau SEO  down pun tak guna jgak..betul tak??Sama tak muka dorang nie?Tapi rasanya ,Matt Dallas lagi Hensem kot....

Jom tengok little info pasal pemuda yang gantang nie*tak gatal pun cume puji jer,salah ker...

                                                                      Beza  setahun jer...

Topik  lagi TOP yang nesa nak kongsikan dekat uolls semua..Keith Foo  memegang  watak utama di dalam Wedding Breaker..Bagi  peminat Novel ..*jangan kata x tau ok!...Aku tau pasal nie pun masa tengah cari gambar keith Foo dalam google image,tetiba nampak  nie ~

Tak sabar nak tengok kan...*dengar crita...Aiman should be the one yang handle watak utama tapi
cammane tu ,tutup telinga jerr sebab ianya  cuma gosip ~ ^_ ^  ~

Sesiapa yang tak tau tu ,moh kita baca sikit sinopsis yang dicopy paste nie.*malas nak taip,dh lupa nama watak dia,hehe....Cerita nie Nesa bagi 5 Bintang.*aku nie jenis yg cerewet,kalau aku kata best..believe me!! sebab aku adalah ratu novella,chitt poyo jer macam aku sorang jerr baca novel ...

Cerita yang sedikit berlainan,hasil karya  Evelyn Rose dari terbitan Karya Seni * feveret nie..thumb up to author !!!.  apa yang paling Nesa suka,gaya penulisan yang ditampilkan,best!!macam gaya HLOVATE lain orang lain gaya penulisan nyer..apa pun  dua-dua Nesa sayang ketat-ketat*melampau...

Kalau nak tau apa yang lain nyer,baca  lahhh sendiri....again i repeat my word lain orang, lain cita rasa nyer hehe..Sekarang rasa malas nak taip,apa kata Nesa bagi  jerr link blogger nie..Dia buat owsem sinopsis punya...
         
http://disebaliknovel.blogspot.com/2013/08/sinopsis-novel-wedding-breaker-karya.html                                     
google image
~`yang nie link kak Evelyn yang comel tu~




~TQ  pada yang sudi membaca~
love u so much^_^
*jangan lupa visit blog Miss NESA lagi..




7 comments:

Anonymous said...

Hi kak nesa!!!

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 15
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anisah rahim said...

salam kenal juga:P
done with follow...comey lah butang awak ^_ ^

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

nesa knah ikut citer Kyle XY.. tp citer Mr apa tu knah xtengok..xtau pun ada citer tu..hehe..

Anisah rahim said...

oh ye ke..citer Mr arrogant tu ,klau kak Nah tak tengok kat tv pun.. bleh baca kat novel,nipis jer ..tak pnjang pun jlan citer dia @__@

need said...

huhu..hadri ni mmg nampak hensem...cuci mata tgk kehensemannye..hahahaha..marah plak cik abg ku nanti...heheh

tenku butang said...

jemput join GA teman yea.. ada hadiah yang awesome gilerr!! heee..
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Tabung Nufnang #