Saturday, 7 February 2015

Jom Join Contest sekarang!!!

Assalamualaikum......


Lama gilos tak menaip entry baru.
Kekeringan idea sokmo kalau bab mengarang nie.Nampak benau jarang membaca cikN' nie sekarang.Nie pon baru lah... ada masa nak Bw kat teratak maya korang.Melawat nuffnang tadi,TQ yang sudi click tabung i.Tak tau bila  nak cukup duit beli magnum nie,hihi.Perggh macam best jer N' tengok trailler wayang  kingsman tu.Den dah lah peminat citer tril ala2 spy.Minat gilos kot even yang jadi cover paling depan tu tak berapa nak hensem sangat ,hahaha



Bila dah start follow drama korea baru nie,mulalah malas nak update blog.Tekun dengan citer jer lah,haha.Disebabkan new housemate i yang lebih kurang sekaki cakap citer master sun tu best giloss.Aku pon apa lagi..Ingatkan citer feling-feling gitu rupanya cerita hantuuuu..Hantu korea nie,tak lah seram mana pon kan.Cuma make up tak cukup darah dia jer ..Hantu melayu pulak terlebih darah.Betol ke?hahaha.


Cik N'ni sebenarnya nak habak mai  berita gembira pada hangpa semua terutama sekali pengguna setia  Garnier.Mungkin ada yang dah tau dan ada yang tak tau lagi..



Nak Iphone 6 percuma tak atau nak set garnier free?Haaa kalau nak jom kita  join contest nie.Senang jer,cuma  hastag jer gambar iklan model produk pure active garnier dan menanginya.


Jangan risau sebab masih lagi ada masa  nak join contest nie,ianya sehingga 20 febuari nie.


Cik N'kalau dapat set jer pon jadi lah..Balik kampong nie,nak ambil pencuci oren tu and say selphie.,LoL^^



^_____^

2 comments:

Cetusan Minda said...

iphone 6 tu seorang pemenang je kan . sis cuma guna set sakura white je . x de intag lah pulak ...

Anisah rahim said...

Every week dear,sis pakai yg 3 in 1 tu jgak for blackhead..memang best^^
yg fruit energy tu sis sruh adik sis pakai...

Tabung Nufnang #