Tuesday, 13 October 2015

Day 6:My Favourite TV Show

Assalamualaikum......

Hey there!
Actually ,reality Tv Shows is not my feveret.Aku bukan jenis yang suka layan melodi,running man,AF...Woooo seriusly girl don't like it?Erm ahaaa....Aku baru teringat dulu aku suka sangat layan reality program  macam idola kecil ,clean house,interior design program.Terbaru di adalah home free.Yup,it's was absolutely my feveret shows .Tapi jarang layan dah sekarang ni.


Google source

Siapa pernah layan cerita ni dekat siaran astro DIVA,mesti rasa menyampah tengok owner rumah yang pengotor tu.Sometimes,aku rasa depa ni macam sengaja jer pun ada.Saja sepah-sepahkan rumah tu,macam sarang tikus.Then,clean house jadi penyelamat rumah kau.Lol:P

But that's not my point .Majoriti yang plan untk join tv show dorang nie ada masalah OCD bila membeli belah atau stop move on dalam life mereka.Tercipta lah  idea  home made closet dorang.

google source
Can i get this one:P

Google source

Home free rancangan series America yang terbaru di saluran Fox.Reality program pencarian pasangan yang mengimpikan rumah idaman mereka.Hosted by Mike Holmes.






TQ FOR DROP HERE!



P/S:source from wikipedia

2 comments:

Siti Yang Menaip said...

nak juga laaa rak macam tu =)

Anisah rahim said...

Best kan boleh dapat rak multi purpose cam nie.Dia pakai besi wiring jer,jimat ..kalau beli kat ikea,every purpose dia kira..

Tabung Nufnang #