Sunday, 2 November 2014

Gadget Review : vivo x shot & 3s

Assalamualaikum......


sumber  dari google: x shot
you also can click at here for more review dari andy

Cik N' nak promote sikit new gadget dari china nie.Ramai yang masih tak tahu kewujudan brand VIVO nie dan N yang tak gila gadget nie  lagi lah tak tau,haha .Asal nak beli note 3 or note 4,tapi bila owner kedai nie promote vivo x play 3s yang dia sendiri guna aku terus cair dan beli,haha..Apa yang paling N suka sekali adalah kualiti kameranya sebab kegilaan N' mengumpul gadget camera nie  makin menjadi-jadi  dan yang best  lagi adalah keistimewaan smart motion yang ditonjolkan.

Jom review vivo,bagi saya kedua-duanya ohsem dari sudut kameranya namun dari  kualiti speaker harus diakui bahawa sound vivo 3S  lebih kuat kerana ianya memiliki 2 speaker *atas & bawah.Nak tau perbandingannya korang click video bawah nie.so,tak kenal maka tak cinta kan?

* video nie dalam versi chiness language.(item launching)
*for english version you can click at here



X 3 s
X shot (710)
OS
Funtouch os(android 4.2)
Funtouch os(android 4.3)
CAMERA
Font:5mp
Rear:13mp

Font:8mp
Rear:13mp,Dual LEF flash
CPU
2.3GHZ
2.26GHZ
MEMORY

 1 GB RAM,
16GB ROM,
OTG compatile
2GB RAM,
16 GB ROM
(external memory:
TF card up to 128G)
WEIGHT
153g
148g





Vivo x3s camera

Macam mana dengan  review  you tube.osem kan?So kalau korang nak tau lebih detail,boleh lah pergi survey di kedai sendiri..Masih fresh dari oven,cover pun tak keluar lagi.Insyaallah ,minggu nie sampai lah dan kalau korang nak tahu perbandingan kualiti vivo  dengan handphone2 lain seperti GS5,iphone ,oppo & blablabla korang taip jer dekat you tube.senang kau jah,tak payah susah2 nak tanya cik google.





Terima Kasih .



1 comment:

Antonio Batalha said...

Muito bom o seu blog, estive a percorre-lo li alguma coisa, porque espero voltar mais algumas vezes,deu para perceber a sua dedicação em partilhar o seu saber.
Se me der a honra de visitar e ler algumas coisas no Peregrino e servo ficarei radiante.
E se gostar e desejar comente.
Que Deus vos abençõe e guarde.
Abraço.Peregrino E Servo.

Tabung Nufnang #