Wednesday, 3 December 2014

Afgan :Share you Story with Us

Assalamualaikum......


menangi cincin frank & co
NAMA :Afgan shahreza
BOB: 27 mei 1989 (25 tahun)
Kaum :meningkabau
Penghargaan:28/10/2014
Pemuda pelopor berprestij nasional 2014 bidang seni budaya

Semua orang ada penyanyi yang mereka gemari aku pon tak lari jugak.so,korang kenal tak sape nie?inilah pakwe aku.hehe,jangan muntah hijau dengan statement i ok..Seriusly,i suka giler dengan suara macho dia.bila menyanyi boleh  melting i  dibuatnya.



Selepas hit terbaru afgan yang bertajuk "Ku Mohon ".Ternyata lagu Shiela majid yang diberi nafas baru ini tidak mengecewakan para peminatnya .Afgan berjaya membawa lagu kesukaannya dengan sangat baik.Kini Afgan tampil  lagi dengan lagu duet "kamu yang ku tunggu"



Sempena album terbaru rosa "LOVE,LIFE & MUSIC",single duet yang bertajuk "kamu yang ku tunggu".Rosa & Afgan ingin mengajak pasangan yang mahu berkahwin dan yang ingin meraikan ulang tahun perkahwinannya untuk menyertai program "share your story with us".Ceritakan detik-detik indah ketika bersama pasangan dan menangi Cincin Berlian Dari Frank & CO  dengan cerita  terbaik .Salah satu dari 7 pasang cincin menanti menjadi milik anda!

Tempoh penyertaan bermula dari 1NOVEMBER 2014-12 DISEMBER 2014
Syarat-syarat penyertaan ,Click HERE.

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

OMG Afgan Afgan...Ok tarik nafas, tarik nafas...he he he... ada beberapa lagu Afgan yang memang akak suka...

Anisah rahim said...

haha, sep kita geng.Afgan so cute,paling suka masa dia chubby dulu.

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal suka lagu2 Afgan

Anisah rahim said...

i bet yg suka lagu2 afgan nie,mesti berjiwa romantis..lates one nisa pling suka ku mohon.so touching T_T

Tabung Nufnang #