Sunday, 22 June 2014

Travel Pack Beuty Container..

Assalamualaikum......




Bila pm shift  or nak balik kampung jer,selalu akan timbul isu space x cukup nak travel..Lepas tu mula lah nak bawak berdozen bag bila balik  kampung kan?terutama bagi perempuan.I faham sangat tu.Beg make up sahaja dalam satu beg.Bayangkan Nesa yang ada 7 ladies in family.Macam manalah agaknya suasana balik kampung?Entry kali nie sekadar  perkongsian sahaja.


Sebelum tu nak tayang sikit gambar garnier saya,haha.Nampak kan,betapa besarnya certain produk packaging..semua besar.Nak bawak pon rasa macam semak.Untuk menyenangkan kerja dan space beg saya yang comel nie,Nesa terjumpa inisiatif nie ketika membeli belah di MR.DIY.Terjumpalah travel beuty container nie.Cute kan???



wakaka...murah jer container nie, tak sampai RM2 pon..Pick up the cream with spoon given.Mudah dan murah.That all for this week.kalau ade idea lagi,Cik N post yer!

2 comments:

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Hehehe...wanita & make up mmg xleh dipisahkan (^^,)
*Follow Nesa + klik nuff Taylor University~

Anisah rahim said...

Betol tu yana.make up meyerlahkan keyakinan.make up meningkatkan keyakinan diri.

Tabung Nufnang #