Monday, 21 April 2014

Akhirnya Tercapai : TQ

Assalamualaikum

               Welcome to my blog,hehe:).Tercapai sudah 50 followers.i think it took almost 8 month to archieve my target after starting join 5 segment,haha....*lepas nie nak join segment BW  banyak2.Thanks korang,i feel so good to seen my follower list.I don't expect to much in blogger world but i love to visit blog korang yang wonderful superb ,lagi meletop tu,wakaka...*sebab tu N-anne buat blog,supaya senang nak cari  list blog..

             Apa macam header N,wokey kah???

*Tak tau nak cari mana header yang cun melecun.For me,nmpak macam ok dah,cuma kurang umph sikit back ground dengan header warna serba serbi hijau biru..tapi,for temporary ok lah..Memang niat hati,lama dah nak tukar.tp bila tngok kwan dh ramai berhijrah-.*alhamdullilah:),rasanya saya pon kena berubah wajah header nie..

Suka SANGAT  tengok art.For me....

The way you snap the pic,there is value of art inside of that.It could be an environment,model or how u handle or being creative with the camera. -ulasan pakar pengkritik,saya la tu.

Lepas nie,nak kena belajr guna kamera adik gua lah.hahaha...



SeLaMat Tinggal Header ku yg comel-
credit : cik rireen



Lepas nie,jangan serik singgah blog saya tau..
saya mungkin seorang yg pemalu,tapi i'm not a shy cat when beside with unstranger but..
saya suka berkawan dan membaca
poyo giler -xoxo






6 comments:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nurulee said...

wah dah 50+ followers. so keep it up. hehehe.

Anisah rahim said...

TQ sally ^_^

Anisah rahim said...

TQ,lpas nie nk target 100 plak ^___^

Tashira Sha said...

lama lama banyak lah follower tu . hehe :D

Anisah rahim said...

harap2 gitu:)

Tabung Nufnang #