Tuesday, 10 December 2013

Free & Various Stories To Enjoy..

Assalamualaikum......



         Jawab salam saya,hehe:D,Nesa tau uolls semua pun mesti suka membacakan?Nesa pun..Selalu baca novel melayu pun bosan jugak..Kadang-kadang kena tukar angin ,barulah mood membaca tu maintain.Adakah membaca novel melayu sama feel nya dengan novel english?Bagi Nesa,sama jer..cuma minat atau tidak gaya dan kisah yang dipaparkan..Sama macam kita tengok movie atau drama..


click here..
Mengumpul novel memang hobi aku,pantang duit lebih mesti nak beli..so,dengan wattpad pun aku boleh kumpul tanpa mengeluarkan duit.When uolls sign in as a member,korang akan dapat satu space..just like other space,uolls semua boleh mencari kawan baru(from others cultures).Boleh menjadikan space tersebut as uolls library,reading list and your works,iaitu korang boleh berkongsi cerita novel english yang uolls karang di dalam space tersebut,so amazing,right:)

credit : hana




Uolls can see right,all the storie have the great cover..plus with the imaging character of actors stories also..Terdapat banyak discover of stories yang uolls boleh  baca,these are to many discover or genry that i can't tell uolls.I just choose,read & coments the  stories .That was the best thing ever (dah macam tajuk novel yg tengah aku baca skarang nie pulak.).kalau aku rasa susah sangat nak faham,buka jer portal google translate sebelah wattpad.tak payah nak buka kamus.habis cerita.Setakat ini sahaja celoteh buat minggu ini...



TQ 4 Reading This Entry
^_^


3 comments:

freakyhanna said...

ehemmm kat blog siapa yg akak jumpa pasal wattpad ni? heheheh happy reading kak :D

Anisah rahim said...

<3<3<3..
selamat kembali berbloging @_@
exam camne?

freakyhanna said...

Alhamdulillahh.. susahh worhhh. biology was the most harder :/

Tabung Nufnang #